Livrare pizza

sector 2, Bucureşti

Cuptoare ‘Pizza al Forno’

Martie 2nd, 2012

Cuproare pe lemnePentru a prepara o pizza italiană tradiţională, de altfel cea mai apreciată de consumatorii din întreaga lume, ai nevoie de un cuptor special de coacere, de reţete tradiţionale atent rafinate şi de interesul direct al celor mai buni specialişti în prepararea şi servirea acestui delicios preparat culinar.
Prepararea unei pizza este în sine o artă, priceperea pizzarului fiind poate cel mai bine păstrat secret.
Cuptorul de coacere nu este nici pe departe unul obişnuit. El trebuie:

  • să asigure o temperatură optimă;
  • să fie rezistent în timp şi la soc termic;
  • să aibă un consum redus de lemne;
  • să distribuie uniform temperatura şi să reziste la temperaturi ridicate;
  • să fie realizat din materiale speciale de cea mai bună calitate;
  • să nu aibă pierdere de fum şi temperatura în exteriorul cuptorului;
  • şi nu în ultimul rând, să fie recuperabil.

Cei mai buni pizzariCuptoarele “Pizza al Forno” respectă întru totul aceste condiţii, fiind una din cheile succesului pentru satisfacţia deplină a clienţilor tăi.

AVANTAJELE CUPTOARELOR “PIZZA AL FORNO”
Garantie 10 ani
Cuptoarele prefabricate “Pizza al Forno” fiind produse din materiale refractare de cea mai buna calitate, rezista cel putin 10 ani in conditii maxime de exploatare, firma noastra oferind cel mai lung termen de garantie din Europa pentru cuptoare profesionale de pizza la foc cu lemne.
Cuptoare pe lemne, pentru cea mai buna pizzaCuptoarele sunt recuperabile
Acest avantaj se refera in special la clientii nostri care, din diferite motive, isi muta afacerea in alta locatie, ei suportand cheltuieli minime (fapt ce nu poate fi realizat in cazul cuptoarelor construite din caramida).
Cel mai competitiv pret din Europa
Noi, cei de la “Pizza al Forno” va asiguram ca preturile practicate de noi sunt cele mai competitive din Europa, calitatea fiind cel putin egala cu a firmelor concurente din acest segment de piata (Garantie: daca veniti cu o contra-oferta la acelasi tip de cuptoare, noi va oferim un discount de 20% fata de firma concurenta).
Garantia produsului executat in cuptoarele “Pizza al Forno”.
Fiind realizatorii primei scoli de pizza din Romania (atestata de Ministerul Muncii) stim ca un factor important in buna functionare a unei pizzerii de succes il reprezinta maiestria pizzarului. Precizam ca un factor la fel de important il reprezinta si calitatea cuptorului pentru realizarea acestui delicios produs.
Consumul redus de combustibil
In economia afacerii este la fel de important consumul redus de combustibil, care in cazul cuptoarelor noastre este lemnul de esenta tare: fag, stejar, carpen etc.
Totodata subliniem diferenta de consum dintre un cuptor din prefabricate “Pizza al Forno”, cu diametrul de 120 cm, consum de 1,5 tone/luna fata de un cuptor cu acelasi diametru, din caramida refractara, al carui consum lunar este de 4-5 tone.
Acest avantaj net in favoarea cuptoarelor noastre se datoreaza:
calitatii liantilor refractari “Pizza al Forno” (importati);
numarului diferit de imbinari dintre componentele refractare (6 in cazul cuptoarelor noastre, aprox. 500 in cazul cuptoarelor construite din caramida refractara);
izolatiei speciale din fibra ceramica folosite doar la cuptoarele “Pizza al Forno”.

Pizza buna copata cu lemneOptional putem monta si un ceas de temperatura care serveste la verificarea permanenta a temperaturii din interiorul cuptorului, fapt ce da utilitate cuptorului si pentru pregatirea altor preparate culinare.
Mentionam ca toate componentele acestui ceas de temperatura sunt confectionate din inox.